domingo, 1 de mayo de 2016

SESSIÓ 6: TALLER DE CUINA.

En aquesta sessió anem a realizar un taller de galetes amb fondant.
 
En aquesta recepta  explicarem pas a pas com treballar el fondant per fer una galeta amb forma de porquet, que després podrem combinar amb la resta d'animals de la granja per sorprendre als xiquets.
 
Ingredients:
 - 1 tros de foandant blanc.
 - 1 tros de foandant rosa
 - 1 paquet de galetes tipo Maria.
 - 1 gotet xicotet d'aigua.
 - 2 ulls de caramel.
 
Per poder realitzar la recepta és necessari la ajuda d'algún adult como a suport. A l'hora de realitzar el taller de cuina seguirem aquestos passós:
1. Primer de tot, hem de tindre en compte que per treballar més fàcilment amb fondant cal utilitzar certes eines de rebosteria com els llapis per esculpir, talla pastes, un corró i una brotxa de cuina.
2. Estira el fondant de tots els colors i talla les peces per formar el porquet. Ens caldrà un cercle gran per al cos, un petit per al morro, dues peces en forma de fulla per les orelles del porquet i els cercles per les ulls.
3. Cal humitijar les galetes amb aigua, perquè el fondant s'apegue millor.
4. A continuación, formarén  el porquet apegant la cercle del cos, després el de morro i les orelles. I li donarem forma a les orelles.
5. Colocarem els dos ulls de caramel.
6. Farem dos forats en el morro del porc.
 
I ja tenim les galetes llistes per menjar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario